2019-04-03
和氣食堂,和和氣氣,開開心心幾好,我真心鍾意嘅食堂。叫食堂嘅零舍親切吖,係咩情意結呢?鬼知咩?哈哈喜歡它的什麼?當然係超多的選擇,創意無限嘅新派食物。佢係一間吃完又會返轉頭嘅食堂。我超鍾意試新嘢,但如果係好嘢,我就會吃完又吃,吃多幾次都唔怕,除非荷包『幹溏』上次吃過香芒燻鴨胸沙律,今次就試吓新意思,嗌咗黑松露凍蕃茄沙律,新鮮番茄配埋香濃黑松露醬,yummy.今次又再嗌過辛味吞拿魚牛油果卷,辛味即係辣,日本嘢都唔係太多辣味嘅嘢,如果你完全吃唔到辣,就唔好叫呢嗰,而對我呢個中中哋吃到辣嘅人來講,完全係濕濕碎嘅事喇,懷念上次吃過的香脆芝蔴,懷念佢微辣的辣醬同埋柔軟的吞拿魚及點都好吃嘅牛油果必選嘅鯛魚湯泡飯,今次加咗櫻花蝦,層次更豐富,而照燒魷魚筒,吃咗D先至記得要影相show畀你哋睇推介過嘅阿法奇朵,仍然要推介。
推介過嘅阿法奇朵,仍然要推介。