2017-10-19 255 瀏覽
樂天皇朝岩岩試左樂天皇朝既限定蟹(粉)宴,本身係Openrice訂左位,可以有多個優惠,我食果日係星期三大概7點-8點左右,訂左位都要等左一陣先入得,重見到好多人係出面等緊,建議如果有興趣試的話記得訂左位先好去呀!成個餐有5樣野食,蟹粉蟹粉同埋蟹粉@@!環境都幾好,中間有個水池,不過可惜我唔係坐係果邊因為可能多人,等左好耐就有野食T^T第一個就食菜先,比想像中夠味之後就食豆腐,超好食,D豆腐勁滑,配飯真係一流如果二人餐黎講,個飯就細少少,不過都唔會唔夠食既(應該唔係我大食既XD)如果個湯早D黎就好啦/^\食完D濃咩野,個湯有D淡蝦仁係細細粒果D,夾下夾下,要夾好多下,如果係大DD既蝦仁會食得順暢D整體黎講,超鍾意食蟹既Panda覺得D野食都唔錯食既同時都有望過下恆常個menu,好似都幾好咁,我見D人個個都有叫彩色既小籠包,可惜今次Panda係訂左限定餐,食唔落咁多野,所以下次會再去試下其他野食的!!😍😍
樂天皇朝

環境都幾好,中間有個水池,不過可惜我唔係坐係果邊
因為可能多人,等左好耐就有野食T^T
第一個就食菜先,比想像中夠味
蟹粉津白

之後就食豆腐,超好食,D豆腐勁滑,配飯真係一流
蟹粉豆腐
蟹粉炒飯
如果個湯早D黎就好啦/^\食完D濃咩野,個湯有D淡
蟹粉白玉盅

蟹粉蝦仁
整體黎講,超鍾意食蟹既Panda覺得D野食都唔錯
2017-10-11
用餐優惠