餐廳: 1963 木十豆寸
資訊:

2017-01-02 400 瀏覽
依間懷舊風台灣菜食店收藏左係我to eat list好耐了 終於同少女心朋友去一訪😊 晚餐原來係用上店名命名 木、十、豆、寸😎擺設環境同埋餐具都好正-晚餐 - 寸 $278💰前菜-鳳梨蝦球 橙汁冬瓜 養生牛蒡 | 湯品 | 主菜有台式樹子鯛魚、三杯雞、麻醬麵前菜都好精心 有三款😆 其中橙汁冬瓜特別開胃👍 ps依張相可以睇到佢既枱底 好特別 係好似衣車既腳踏甘架~主菜方面個鯛魚好嫩😋 加上個汁吾會咸 就係小清新💕 三杯雞就夠晒地道風味啦😼 仲連同秀珍菇去烹調 不錯😌 麻醬麵撈完就係每條麵都沾滿醬 不過少啲醬會合我胃口多啲😛另外我勁愛佢地既拌麵💕 好好食 恰到好處👍氣氛真係好好 下次同朋友聚會會選擇喔!
擺設環境同埋餐具都好正
-晚餐 - 寸 $278💰
前菜都好精心 有三款😆
主菜方面個鯛魚好嫩😋
加上個汁吾會咸 就係小清新💕 三杯雞就夠晒地道風味啦😼
另外我勁愛佢地既拌麵💕 好好食 恰到好處👍
氣氛真係好好 下次同朋友聚會會選擇喔!