2019-01-26 5484 瀏覽
新發現好去處‼️‼️不過哩度嘅價錢偏貴 但食物質素同埋服務態度就真係係大排檔嘅質素😅😅屋村三鮮 係有豬生腸 墨魚同埋鴨腎 啲食材都幾新鮮幾爽口嘅 我好鐘意食生腸 識食一定配埋芥末醬👍🏽👍🏽薑葱頭抽美國珍寶蠔 哩個真係煮得好好食喎 啲蠔好大隻又真係脹卜卜架喎😍🤩同埋隻蠔嘅邊邊係有少少脆 整體係幾好食嘅👍🏽👍🏽如果熱返啲先上枱就更好喇👉🏽👈🏽👉🏽👈🏽黑松露鮮蟹肉菊花蛋 外賣不過不失 但都唔係流心嘅😥😥又話係流心嘅🤔🤔但係啲蟹肉都好多下🦀🦀整體都唔錯丫虎皮尖椒豉蒜爆鵝腸 味道都幾入味下 都好多尖椒的🙂🙃鵝腸都炒得幾好食幾爽口 係正嘅😄😀羅勒黃金軟殼蟹 都炸得幾靚下嘅 炸到脆卜卜唔會淋哂 但係食物唔係好夠熱吧😅😅BTW 哩個餸嘅味道都好特別下 有羅勒嘅味道真係無得輸 配搭都幾新穎下😄😀黑松露鮮蝦多士 一碟有三條 其實都幾大條下嘅 都好多蝦滑下嘅 又有黑松露嘅味道 食哂成條 個口都仲有黑松露嘅餘香👍🏽👍🏽☺️☺️因爲計埋我都有4個人 原本想加錢要多條的 但哥哥好好人 送多條俾我地🙏🏽😝😛
屋邨三鮮
薑蔥頭抽美國珍寶蠔