母親節正日,自己提議食呢間,老公冇 say no,細女即刻做嘢 👍🏻👍🏻,由於第二日要返工返學,所以食 6:15pm。 我哋準時到達,即刻入座,睇餐牌,好有舊時代嘅 feeling。我哋一家四口叫咗一個二人餐 + 一個雞翼餐,最後就加多個「梳乎厘」。 叫完餐,侍應即刻上麵包,熱嘅、好軟身,正 😋😋。 食物上得都快,但全部係熱辣辣 👍🏻,二人餐有餐湯 (或沙律)、煙肉炒雜菜、瑞士汁雞翼、瑞士汁炒牛河,雞翼餐就有 餐湯、3 隻雞翼 + 焗豬排飯,份量都好大,所以 4 個人都夠食。 兩個餐仲包啫喱 及 咖啡,而飲品可以加錢轉紅荳冰,又係兒時回憶 🫢🫢。甜品加咗梳乎厘,好味道 😋😋,好滿足,好飽,正 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻,老公食完冇負評,好明顯佢都好滿意 😂😂另外值得一讚係侍應們,好有禮貌,收碟快,完全唔使舉手 叫佢哋,佢哋自動自覺 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻餐紙,好懷舊 feel瑞士汁炒牛河,正 梳乎厘

餐紙,好懷舊 feel

瑞士汁炒牛河,正

梳乎厘