餐廳: 雅 ‧悠蔬食
資訊:

2018-05-03 98 瀏覽
我同媽咪一直對悠蔬食既新派fusion素食念念不忘 襯住daddy生日 一家人再舊地重遊相隔一年 set dinner既前菜都唔同左 但依然清新開胃猶其中間紫色果碟紫薯藜麥蘋果奇亞籽沙津 又靚又有益又好食老火姬松茸燉湯依舊落足靚料 菇味濃郁 夠晒熱食過返尋味 呢個招牌之一既香芒牛油果苜蓿芽手卷一定要再點幸運地仍然keep到水準2人set揀左除左翻啅必食既大啡菇鮮豆包栗子藜麥千層面仲試左個風乾蕃茄野菜松子意大利飯配天婦羅蘆筍意大利飯真係做得軟硬恰到好處 蕃茄汁既味道好好 天婦羅脆卜卜 有驚喜除左叫2人set 仲點左素Pizza同好香既猴頭菇蔬菜青咖哩Daddy生日 餐廳幫我係set dinner既甜品上加左蠟燭食埋呢兩件靚靚既紫薯千層班㦸同百爵紅茶乳酪蛋糕 又飽到捧住個肚走
猶其中間紫色果碟紫薯藜麥蘋果奇亞籽沙津 又靚又有益又好食

老火姬松茸燉湯依舊落足靚料 菇味濃郁 夠晒熱