第三站

Station 3 Cafe
2019-04-05 36 瀏覽
位置在25樓, 視野廣闊開揚, 裝飾以白色主調為主,給人乾淨、舒適的感覺, 餐廳提供board game 給客人, 一大班朋友來也不會覺得悶, 有得食有得玩 ,不錯的選擇 。晚餐: 主菜+$34飲品(+$30可加配田園沙律+甜品)田園沙律有沙律菜及蕃茄仔,配上胡麻醬, 入口清新又爽甜, 開胃又健康 。黑松露帶子鮮菌意大利飯$112意大利飯軟綿濕潤, 粒粒分明,黑松露汁香濃突出,瀰漫口腔,每一口都有鮮甜帶子粒和野菌, 啖啖 香稠惹味, 美味得令人心動。煙三文魚野菌忌廉燴意粉$116煙三文魚捲成一朵美麗的玫瑰花,賣上可愛吸引, 意大利飯煙煙韌韌,完全沐浴在忌廉汁中,每條意粉都掛滿稠密忌廉汁,令意粉更加 鮮味, 夾合埋滑溜野菌粒,口感豐富。蜜糖雞翼$40 六隻 雞翼大大隻, 外表煎得焦香,內裡多汁嫰滑,表面舖滿蜜糖醬汁,更加誘人,吃完滋味得舔舔手指上。煎餃子$32蚊六隻餃子表面煎得香脆可口, size 一口一隻 ,配上黑醋、 沙律醬, 感覺清新, 不覺得肥膩,餃子上面鋪滿紫菜絲, 更加滋味。藍莓芝士蛋糕/紐約芝士蛋糕芝士蛋糕面上分別鋪上藍莓、忌廉 , 碟上焦糖醬點綴,賣相吸引 ,蛋糕口感扎實

晚餐: 主菜+$34飲品(+$30可加配田園沙律+甜品)

黑松露帶子鮮菌意大利飯$112

煙三文魚野菌忌廉燴意粉$116

蜜糖雞翼$40 六隻

煎餃子$32蚊六隻

藍莓芝士蛋糕/紐約芝士蛋糕
芝士蛋糕面上分別鋪上藍莓、忌廉 , 碟上焦糖醬點綴,賣相吸引 ,蛋糕口感扎實,芝士味濃郁,入口濕潤綿密,十分窩心。

荔枝紅茶/蜜桃紅茶
荔枝紅茶蜜、蜜桃紅茶清新香甜, 杯底更有煙韌的啫喱粒粒, 好清爽潤喉。