2022-05-03
難得放假,出旺角買波鞋,然後慢活吃喝 於樓上cafe,地方大梳化坐得舒服,食物又好食,旺角第三站 station 3 有時頗有驚喜!一入門口就見到大量 board game,可以借來玩。一邊食一邊玩,店員絕對唔會催促你,最適合三五知己 飲嘢食意粉品嚐美味蛋糕。蜜糖芥末單骨雞翼 $76單骨雞翼方便懶人,拎住支骨啖啖肉慢慢品嚐,大隻多肉,皮脆肉嫩又多汁,蜜糖芥末味道香濃,甜甜蜜蜜。Dinner Set 選擇款式多,套餐加配(晚市)+$38 有沙律 同 甜品,感覺更加完美。田園沙津沙律菜新鮮爽脆,配埋沙律醬汁更加美味。意式芝士肉醬闊條麵 $98肉醬味道不錯,闊條麵的掛汁力高,面頭焗到金黃色的芝士特別惹味,拉絲的感覺很好。卡邦尼煙肉雜菌意粉 $102朋友情有獨鍾食 卡邦尼,煙肉充滿鹹香,口感 creamy 的忌廉,配搭得宜,回味無窮,值得一讚!西柚沙冰又靚又好飲,清甜止渴,酸酸甜甜好開胃。荔技綠茶荔技味好香,綠茶底幾好喎!藍莓芝士蛋糕香濃的芝士味,甜度適中,藍莓醬唔會太甜,清新好味,口感實在。法國朱古力芝士蛋糕法國朱古力濃郁好味,唔會太甜但味道好香,滋味無比。
蜜糖芥末單骨雞翼 $76
Dinner Set 選擇款式多,套餐加配(晚市)
+$38 有沙律 同 甜品,感覺更加完美。
田園沙津
沙律菜新鮮爽脆,配埋沙律醬汁更加美味。
意式芝士肉醬闊條麵 $98
卡邦尼煙肉雜菌意粉 $102
西柚沙冰
又靚又好飲,清甜止渴,酸酸甜甜好開胃。
荔技綠茶
荔技味好香,綠茶底幾好喎!
藍莓芝士蛋糕
法國朱古力芝士蛋糕
法國朱古力濃郁好味,唔會太甜但味道好香,滋味無比。