2019-03-08 452 瀏覽
上Faceebook見到有人介紹呢間餐廳,好似好吸引咁,約埋一班同事去試⋯⋯食完之後,大家都一致認同不會再幫襯!伏伏伏伏伏首先,落單要用自己手機scan QR code,一人一張單,但唔知咩原因,有啲人開到個網,有啲人唔得,結果要借人手機先落到單,落單比較麻煩,如果提供埋平板電腦嘛好囉!我叫咗午市水師提督套餐($118), 海鮮係幾新鮮嘅,不過侍應服務態度非常差!幾好食都唔會再幫襯!侍應喺你食緊野嗰陣會推銷其他海鮮,價錢又唔係平喎,食個lunch啫,我地就唔喇加,點知佢就寸我地!!之後發現粥底同米線底份量差好遠,粥的份量有3-4碗,而米線份量一碗都冇!咁我地只係禮貌地問一問有冇得加米線(手機落單嘅Menu上係冇得選擇加米線架!),個侍應又寸我地囉!最後埋單,因為每人都有一張單,問過侍應可以一齊付款同分單都得,咁梗係分單方便啲啦,點知排隊俾錢嘅時候又黑我地面,發我地脾氣!仲要計錯數,收多咗我地錢!態度服務差成咁,唔怪得知lunchtime 黃金時段都冇乜人幫襯啦!以後都唔會再嚟食!

2019-03-08