2018-01-02 70 瀏覽
朋友鐘意食辣,咁岩聽人講過呢間瘋狂小面都唔錯,去開中環就試下佢😆👉🏿✨套餐a+b+c Hkd 78 💸📌我同朋友一個叫肥腸面,一個叫豬潤面一個白湯一個紅湯😈佢啲肥腸都煮到幾林,白湯好夠味帶小小微辣🔥可以接受!📌豬潤面啲豬潤好多,唔會腥苦👍🏿朋友特登加左麻辣,一入口已經開始麻🔥🔥🔥🔥🔥好癲呀不過又辣得好過癮!唔怪得叫瘋狂小面啦😂👉🏿✨小食就叫左棒棒雞 +28 💸📌其實姐係口水雞,好就好在冇骨既幫你切好一片片食得好方便😀小小辣度可接受👉🏿✨蒸蛋 +15 💸📌寫住限量15份炸。呢個啲蛋真係好滑又有蛋香味,一定要配埋佢啲冬菇肉燥食!超正👉🏿✨藍蝶花雪梨 + 8 💸📌呢個唔會好甜,底下有啲雪梨蓉,解辣一流🤣💟特別一提啲服務態度好到爆!真心我自己覺得服務態度係取決於一切✨一定會再幫襯

👉🏿✨套餐a+b+c Hkd 78 💸

📌我同朋友一個叫肥腸面,一個叫豬潤面

👉🏿✨小食就叫左棒棒雞 +28 💸
👉🏿✨蒸蛋 +15 💸
👉🏿✨藍蝶花雪梨 + 8 💸
📌呢個唔會好甜,底下有啲雪梨蓉,解辣一流🤣