2019-01-21 512 瀏覽
前排突然之間想睇返一路冇睇嘅愛我請留言😂然後入邊見到王浩信同脆魚BB去食勝香園即刻撩起條癮想去食😂不過真係要假日先至可以咁樣晏晝去排隊😛-✏️混醬脆脆 ($19)今次嘅蕃茄湯底好似比以往冇咁濃郁🍅感覺稀左🥺同埋以前食落係會覺得酸酸甜甜 但今次食就好似整返酸味咁🥺覺得而家冇咁好食 以前食好食啲呀🥺🔹✏️蕃茄鮮牛肉蛋通粉 ($33)除咗番茄通粉之外 另外一個必叫嘅一定係佢哋嘅脆豬🥰其實我好想知混醬脆脆入邊其實係混合左咩醬 因為我之前幾次食呢個都食到奶油嘅味道之餘 仲有少少酸酸地嘅好似檸蜜嘅味道 好特別但又幾夾😚但係今次就一啲都冇😯變咗好似奶油脆脆咁 冇咗嗰種特別嘅感覺🤧不過個豬仔包依然係好酥脆 下次我會試吓第二款先🤭
✏️混醬脆脆 ($19)

🔹
✏️蕃茄鮮牛肉蛋通粉 ($33)