2023-10-05
想去食雞煲又想打下邊爐🍲見呢間餐廳又近近地,可以滿足曬我地兩個既需求,價錢又合理,菜式又唔少😋🌟豐鍋招牌麻辣雞煲 $178我地今次叫左BB辣🌶️d雞煲一邊炒一邊食真係好香。食落去個雞肉係完全唔老,整到好入味,又嫩肉又多😋🌟手工四寶丸 $89入面有四種唔同既手工丸,有蝦丸🦐墨魚丸🦑黑墨丸,鯪魚丸,呢d丸全部都好真材實料,食落去好彈牙,好爽口,可以清晰咁食到入面既蝦肉,墨魚,真係好推薦👍🏻🌟頂級雪花肥牛 $118好大片,個油脂分配好均勻,完全唔會肥,食落去個牛味好足。好有嚼勁,食極都唔膩🥩🌟牛柏葉 $59個牛柏葉真係又大片又厚,煮完都唔會縮曬水唔見,食落去係好爽口,新鮮,嗦曬d湯汁簡直一流😋🌟手工即炸魚皮 $54呢個魚皮有成個手臂咁長,一送到黎都已經熱辣辣,煮完食落去都係脆卜卜,就咁食都已經好香脆😋 🌟娃娃菜 $36D娃娃菜每一舊都都好大,食完咁多肉清下腸胃都好正🥬🌟玫瑰柚子 $38入面係柚子蜜🍐一撈咪一齊成杯特飲就變左粉紅色,顏值好高,飲落去係有淡淡既柚子味同玫瑰味🌹🌟藍蝶雪梨 $38呢杯成杯都係藍色,打卡真係好靚📸飲落去係有雪梨既清甜🍐
🌟豐鍋招牌麻辣雞煲 $178
🌟手工四寶丸 $89
🌟頂級雪花肥牛 $118
🌟牛柏葉 $59
🌟手工即炸魚皮 $54
🌟娃娃菜 $36
D娃娃菜每一舊都都好大,食完咁多肉清下腸胃都好正🥬
🌟玫瑰柚子 $38
🌟藍蝶雪梨 $38
呢杯成杯都係藍色,打卡真係好靚📸飲落去係有雪梨既清甜🍐