2021-10-22 75 瀏覽
終於一嘗新加坡有名氣餐廳自從新城市開咗天天海南雞飯,一直都好想試吓,話晒新加坡過江龍,但成日都見到好多人。難得今日提早放工,就同朋友試吓去碰吓運氣睇吓有冇位。好彩人流都不算太多,大概等咗10分鐘到就可入坐!😆😆😆我地因為好肚餓既關係 揀左好多香口同spicy 野食🤤🤤🤤水煮augus辣味唔重帶點麻,牛味重,入面配菜不少有菇、青瓜同芋絲,芋絲好入味!👍🏻骨香鯧魚鯧魚炸得酥脆,醬汁酸酸甜甜,幾開胃!😚喇沙脆腩羊腩外皮鬆脆肉質鬆軟,配上喇沙醬,一啲都唔腥,海南雞以外必食!!!😍細白飯食左少少😜 石鍋上的白飯唔易凍,呢個係1~2人份量,已經很多,3人食都好足夠!小蜜桃西柚香橙看似細細都有500ml容量,味道酸甜適中,唔會有好多冰,解渴不錯之選!☺️埋單就5百幾,感覺都唔錯,會再黎encore😎
終於一嘗新加坡有名氣餐廳

我地因為好肚餓既關係 揀左好多香口同spicy 野食🤤🤤🤤

水煮augus

骨香鯧魚
鯧魚炸得酥脆,醬汁酸酸甜甜,幾開胃!😚

喇沙脆腩

細白飯