2021-11-09 80 瀏覽
天天海南雞開左一段時間,由佢做緊裝修,到開張營業,一直望住想食,經過好多次都未食到😂😂今日放工返沙田買野,就順便去食🐔🐔🐔我地一開始點左個前菜,揀咗一個平日比較小有得食嘅麻辣涼拌魚皮😋😋😋😋味道好出色,而且帶少少麻辣味,令人非常開胃天天海南雞出名海南雞,所以我哋就叫咗份海南雞,雞件去咗骨,而且好滑食海南雞當然要配黃油飯😋😋我地行到好餓,兩個人叫左份量較大既飯,仲有個飯蓋蓋住,未食完可以先蓋住😍 d飯都好味,我地食到一粒飯都冇😂😂我地仲叫左2個餸,就係酸菜魚同埋海皇豆腐個酸菜魚🤩🤩🤩真係好抵食,雖然佢上檯你見到隻碗好似唔係好大,但佢個份量係好多,應該係用魚柳,啖啖肉,仲要食左好多舊都未食完,個底仲有好多菇,吸d酸菜魚湯,餸飯👍🏻👍🏻👍🏻為食既我,仲叫左個海皇豆腐,好有心思,個餸一路有個小熱爐將食物熱住,保持食物既溫度餐廳有好多野食都好想試,下次再黎食過😋😋😋

我地仲叫左2個餸,就係酸菜魚同埋海皇豆腐

餐廳有好多野食都好想試,下次再黎食過😋😋😋