餐廳: Tokio Joe
資訊:

2011-11-01 3256 瀏覽
31號想見鬼,所以我就同老公去蘭桂坊行下。六點幾已經有好多人。因為唔太肚餓我們選佐食呢間唔知係咪封路關系,全晚都唔算多客。大部份都係外國人居多。未點菜已經有頭盤送上,應該係蕃茄沙律之類,酸酸地幾開胃的。點佐menu無的季節食品,秋刀魚,薄切上!好新鮮,甘香,油份亦重。跟薑蔥酸汁上,美味不過謙唔夠多薑蔥!見意大家問待應拿多d薑蔥,(待應亦樂意效努)倒d酸汁落碟仔度食!嘩!人間美食呀!大家要食就快,再過兩個星期想食都無啦!430海草沙律就唔係好叫,得果少少俾醋浸住的乾昆布敢,食過就算再食個薑蔥toro卷,嘩!好新鮮美味呀最後叫個燒油甘魚鮫,d皮燒到香脆肉嫩真係好功夫呀!食完重有果碟送埋單連一杯asahi,一杯梅酒。唔知點解個茶要收我十元盛謂八八幾
再食個薑蔥toro卷,嘩!好新鮮美味呀
埋單連一杯asahi,一杯梅酒。唔知點解個茶要收我十元
盛謂八八幾
2011-10-31