2022-12-27 474 瀏覽
每次見到一個木托盤上有幾碟小品料理,都會令我賞心悅目,因為好鍾意一餐入面試到唔同既野,而份量又唔算多~ 最緊要係通常d碟仔都好靚🥰呢度既套餐有前菜(三揀一)、麵豉湯、主菜、有飯素既白飯🍚 同飲品💁🏽‍♀️前菜可以揀👉🏼 香蔥玉子燒、牛油粟米、餃子🥟 必揀香蔥玉子燒無誤哈哈🌟➿ 慢煮味噌雞肉定食 ($88)上菜個陣鐵飯腳面色一變,佢話冇睇清楚個菜式英文名寫明係雞胸🤣 不過我都即時諗起幾乎日日食白烚雞胸既on diet同事😛慢煮既效果不錯,唔會太乾柴💁🏽‍♀️ 醬汁分開上,點多與少自己話事,都真係幾岩on diet人士食~➿ 紅酒燴牛面頰定食 ($88)相比起雞胸,我地更加鍾意呢個炆煮得軟腍又入味牛面頰😋 份量相對比較多,感覺更抵食👍🏼

➿ 慢煮味噌雞肉定食 ($88)

➿ 紅酒燴牛面頰定食 ($88)