2023-02-04 92 瀏覽
今晚同朋友慶祝生日,所以特別黎左e間觀塘嘅靚靚高質西餐廳食Semi - Buffet😍西餐廳燈光都光猛,裝修設計時尚🥰餐廳新推出Semi- Buffet其實都幾抵食,可以揀一個pasta或者main course 配salad bar😍款式都幾多。Salad bar 入面有熟食,刺身海鮮凍盤,仲有水果甜品可以任食😋餐廳不停會refill 食物🙌🏻凍蝦味道好鮮甜,沙律嘅種類好多🥗紅菜頭沙律最有特色🤓我地仲點左一個pasta 同 main course 🥰🌸鮮海蝦煙豬腩貓耳粉貓耳粉食落都幾似貝殼粉,味道有香香嘅忌廉味帶蝦嘅鮮味,口感好豐富😍海蝦好彈牙😋🌸烤焗紐西蘭羊鞍開心果保雲蘇我地點左7成熟嘅羊鞍,肉質軟腍鮮味,外層包左脆脆的開心果仁再去焗,令到口感更上一層🥰羊鞍食落唔羶,帶香草味🤤最後我地食埋甜品🤤有好多款雪糕可以揀,我地要左豆腐雪糕,仲有宇治金時🤓

我地仲點左一個pasta 同 main course 🥰

🌸鮮海蝦煙豬腩貓耳粉