2022-01-16 72 瀏覽
有日我專登走去搵男朋友去食晏晝,而咁啱佢返工嘅附近就係喺觀塘工廠區嗰邊。所以我哋就去咗呢一間食。------------------------------晏晝放飯時間去食嘅話,會幾多人,同埋空間唔算闊落,可能會有啲迫。🥸🥸------------------------------我同我男朋友都各自嗌咗一個海南雞飯,白桃烏龍茶,同埋一個芒果糯米飯。😋😋$36一個海南雞飯的確好抵食,但可能份量對於男仔來講會唔夠食🥸。而我覺得啲雞都幾好食,唔會鞋🥳🥳。白桃烏龍茶幾好飲,好清新😍😍!依個芒果糯米飯啲芒果都幾甜,幾好食!😚------------------------------呢一間價錢平得嚟有幾好食,會得閒再嚟食吓😚!

呢一間價錢平得嚟有幾好食,會得閒再嚟食吓😚!