餐廳: 御鐵
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-05-17 443 瀏覽
Dinner Set $2488🥗季節沙律有3種醬汁選擇,揀咗蕃茄味,食落好清新開胃,仲有2隻爽口彈牙嘅蝦😊原隻日本象拔蚌來自北海道,象拔蚌好大隻,切出黎嘅份量比想象中多🤩味道超鮮甜,蚌身好爽彈,內臟外面煎得香脆內裡軟腍,用牛油炒得好香,配埋師傅特製wasabi芥末醬好夾好正😍🦞西澳龍蝦配海膽汁龍蝦係師傅即場係魚缸捉出黎🤩保証新鮮龍蝦肉紮實得黎好彈牙😋,每人有4大舊醬汁係用蝦頭嘅膏製成,味道好濃郁🥩熊本縣A5和王牛(厚切)煎至4成熟,油花極豐富😍,口感軟腍而且入口即溶🤤,配埋炸蒜片和竹炭鹽食會無咁膩同味道更豐富😋🐷西班牙伊比利亞厚切煎至8成熟,最尾再煙燻一下,增加味道層次😋豬扒質感較實和硬,如果覺得唔夠味可蘸上竹炭鹽~🥬香煎野菜有大啡菇、南瓜片、脆肉瓜大啡菇煎香過後仍然好大隻飽滿,仲好juicy💦🥣吸物北寄貝磯魚湯🍚三文魚籽海膽炒飯賣相超吸引📸將炒到粒粒金黃嘅飯放入高杯內,最上面舖上北海道海膽和三文魚籽🥰🍦雪糕有薑味同朱古力味選擇,朱古力味周圍都有得食,緊係揀薑味啦😆薑味真係好出眾又唔會辣,仲有紅豆墊底,食咗啖覺得好醒神🤩,好似解到啲牛嘅油膩感~
Dinner Set $2488

🥗季節沙律

原隻日本象拔蚌
來自北海道,象拔蚌好大隻,切出黎嘅份量比想象中多🤩

🦞西澳龍蝦配海膽汁
龍蝦係師傅即場係魚缸捉出黎🤩保証新鮮
龍蝦肉紮實得黎好彈牙😋,每人有4大舊
醬汁係用蝦頭嘅膏製成,味道好濃郁

🥩熊本縣A5和王牛(厚切)

🐷西班牙伊比利亞厚切
煎至8成熟,最尾再煙燻一下,增加味道層次😋
豬扒質感較實和硬,如果覺得唔夠味可蘸上竹炭鹽~

🥬香煎野菜
有大啡菇、南瓜片、脆肉瓜
大啡菇煎香過後仍然好大隻飽滿,仲好juicy💦

🥣吸物
北寄貝磯魚湯

🍚三文魚籽海膽炒飯
賣相超吸引📸

🍦雪糕
有薑味同朱古力味選擇,朱古力味周圍都有得食,緊係揀薑味啦😆
2022-05-10
  • 澳洲龍蝦