今日黎食自助餐,對可樂怪👸🏻既我黎講,最驚喜係呢度有支裝可樂飲😋😋😋呢間餐廳有海景睇,裝修以木色為主,每個攞食物區域都有唔同既裝修,岩哂後生仔女黎打卡影相。值得讚係疫情下,每個食物區附近都有酒精搓手液提供,又提供口罩套,令大家食得安心。 一行入餐廳,我就比個雪糕區吸引左,有成12款雪糕,超正❤️飲品餐廳有無限熱飲(咖啡機,唔同茶包,檸檬)比大家選擇。凍飲就有我最最最愛既支裝汽水。有正常可樂,zero,sprite,忌廉。我當然係飲紅色支裝可樂。正😋😋😋講下熱食先,熱食好多選擇,有西式,印度,港式,最驚喜佢有個潮洲打冷檔😍先西式有西冷排,香腸,肉丸,三文魚,黑松露薯蓉...但最正係有廚師即整白汁芝士長通粉。雖然飽肚,但係推介食😋印度區域就有印度薄餅,咖哩...港式有點心,即燙炒麵,但最最最特別係佢有個潮洲打冷檔,個檔口整得好靚,即刻影相,但如果有埋生腸食就好啦😂😂好啦講下甜品,candy bar 有小朋友最鍾意既軟糖,爆谷,棉花糖,朱古力...同打卡好靚既冬甩。旦糕我就最鍾意食檸檬旦白批。真係食飽左都想食。性價比高既先助餐,推介大家去試下

性價比高既先助餐,推介大家去試下

支裝可樂
2021-01-02