早排晚餐經過尖沙咀,去左龍門冰室食晚飯🍽不得不讚賞嘅係每碟既份量都係大大份😋 食到好滿足~💓我哋叫左至尊海鮮鐵套餐🦐,套餐仲有餐湯同埋嘢飲送,鐵板餐仲有好多種唔同既汁可以揀,我就揀左芝士汁🧀,芝士汁唔會太咸又唔會太膩,感覺啱啱好呀,然後鐵板配上薯菜,薯菜係炸薯條,大大份兼香脆可口,大大滿足食脆薯條嘅快感,超好食👍🏻 海鮮仲有青口帶子蝦炸魚柳🦐🐟,份量好豐富❤️同行仲叫左份韓式鐵鍋珍珠飯,裏面有豬頸肉同炸帶子,🐷豬頸肉薄切大小適中,炸帶子香脆可口,再配上龍蝦汁🦞,整體感覺好夾,鐵板餐有多種類嘅配搭,鍾意海鮮或牛扒都啱晒,龍蝦汁亦都係唔會好鹹既感覺,配上熱辣辣既鐵板啱啱好 👍🏻仲叫咗個土匪雞翼作為小食🐥,意想不到都係大大份~雞翼大大隻肉質好多,炸法亦係香脆可口🤤我哋兩個套餐都會送埋飲品,叫咗凍檸茶同凍檸檬利賓立🍋
早排晚餐經過尖沙咀,去左龍門冰室食晚飯🍽
不得不讚賞嘅係每碟既份量都係大大份😋 食到好滿足~💓
我哋兩個套餐都會送埋飲品,叫咗凍檸茶同凍檸檬利賓立🍋