2021-03-05 2284 瀏覽
大家來這間餐廳用餐記住要訂座😅 今天我選擇中午來吃🍣廚師發板, 超期待😍😍 大家看食評前, 預先告知大家這一餐我食得非常高興😃, 非常滿足🥳, 用這個價錢食到這高質的壽司非常值得😋👍👍👍午餐有幾個🍣廚師發板&熟食定食套餐選擇, 而我選擇壽司12件😋😋首先, 服務員送上餐前小食燒鱈魚片& 沙律菜接著, 你面前的廚師會問你有什麼不吃, 再因應你選擇件數套餐準備食材, 🍣味道會由淡味至濃味次序送上. 廚師發板是由各別廚師自己選擇食材, 用料, 烹調方法來製作每一件壽司, 真的每一個做出來都不同. 我只能說我今天遇著一個用心的廚師🤗 鯛魚&柚子帆立貝紫菜味啫喱醬x魚😅&赤貝超濃蝦汁甜蝦&海膽伴墨魚深海池魚&松露醬鱈魚BB火灸大拖羅跟中拖羅&馬糞海膽右口魚&吞拿魚腩蓉脆脆手卷當大家食完壽司後, 服務員會送上茶碗蒸&麵豉湯飯後甜品是雪糕一球🍨, 是日味道二選一, 我選擇芝麻雪糕整體食材非常新鮮, 有些壽司亦配搭分子料理演繹, 食物味道會有不同層次. 本人極力推介超濃蝦汁甜蝦, 馬糞海膽(鮮甜海膽)&大中拖攜手演繹的壽司, 這三件壽司食後難忘😍😍 這一間食店我必會再次光臨😚😚

首先, 服務員送上餐前小食燒鱈魚片& 沙律菜

鯛魚&柚子帆立貝

紫菜味啫喱醬x魚😅&赤貝

超濃蝦汁甜蝦&海膽伴墨魚

深海池魚&松露醬鱈魚BB

火灸大拖羅跟中拖羅&馬糞海膽

右口魚&吞拿魚腩蓉脆脆手卷

當大家食完壽司後, 服務員會送上茶碗蒸&麵豉湯

飯後甜品是雪糕一球🍨, 是日味道二選一,
我選擇芝麻雪糕

2021-03-04