2021-05-25
套餐價 $248🧡飲品 (汽水/果汁)🧃🧡前菜沙律🥗🧡茶碗蒸🥚👍🏻超級滑溜,蛋味香濃,有鰹魚湯做底味襯托😋 可惜配料較少,只有一粒菇😶🧡燒中海老🦐👍🏻師傅係我地面前拎d蝦出黎時,我地已經嘩嘩聲😱 好。大。隻😳👍🏻越南虎蝦,比出面一般見到既虎蝦👍🏻見住師傅兩三下手勢將佢起殻、祛腸,食鐵板燒就係中意睇下表演☺️👍🏻師傅介紹先唔洗點醬,試左隻蝦既原味先,再分別試點岩鹽和wasabi、辣味茄汁、豉油,本人較雞岩鹽加wasabi🥰👍🏻蝦本身已經好甜好爽口,其實原味已經💯👍🏻本來已經覺得好驚艷,點知個蝦頭先係主角🤩 蝦頭內的膏同汁好濃好香🤤 (小編兒家諗返都流口水)🧡燒銀鱈魚🐟👍🏻皮脆肉嫩😋🧡炒飯、炒雜菜🍚🧡味噌湯🍲👍🏻初頭奇怪點解湯最後先上,但一飲完,我明白曬!因為熱湯剛好解返岩岩食完較重味同較油的膩感,真是一個完美的結束😌另外單點左👇🏼🧡燒雞皮蝦 $68 🥓👍🏻用雞皮包住剝左殻的蝦來燒,保持到蝦的水份外亦免了剝殻步驟👍🏻雞皮燒到脆卜卜,食落口感層次較豐富👍🏻簡單用鹽調味已經非常出色🤤 #感動出品餐廳鐵板燒範圍可以包場作私人party🧐
🧡飲品 (汽水/果汁)🧃
🧡前菜沙律🥗
🧡茶碗蒸🥚
茶碗蒸
🧡燒中海老🦐
👍🏻越南虎蝦,比出面一般見到既虎蝦
👍🏻蝦本身已經好甜好爽口,其實原味已經💯
燒中海老
🧡味噌湯🍲
味噌湯
另外單點左👇🏼
🧡燒雞皮蝦 $68 🥓
👍🏻雞皮燒到脆卜卜,食落口感層次較豐富
👍🏻簡單用鹽調味已經非常出色🤤 #感動出品
燒雞皮蝦