2018-03-21
今日返工忙到連lunch無食,放工餓到打晒鼓,一於同朋友食放題,食飯夠本!餐廳可能上咗樓(5/F)真嚇我一跳,超級大!心想不妙,出食物的時間一定很長。誰知道餐廳大,馬上有位;落單、上菜都很快,可能因為餐廳無柱,一眼看清每一個角落👍🏻 餐廳裝修簡單,光猛又乾淨!前菜、沙律、甜品、雪糕、飲品都有吧,可以順便伸展一下,自己出去拿。泰式鳳爪最好味飲品有很多選擇,汽水、熱飲、豆漿咖啡,還有冰的或不冰的任選。甜品質素都好高,蛋糕、慕斯、獨立包裝的雪糕雪條和軟雪糕。仲有Melona刺身壽司卷物都不錯,細細件,比其他細,可以多試幾款,好吃的可以再叫。炸物不油,熱辣辣!吉列壕燒物最好食是雞翼!食左6隻😂 跟牛舌一樣好juicy餐廳還有咖喱蟹和蟹粥,朋友吃了說ok,蟹有點小,不過很鮮味。
炸物不油,熱辣辣!吉列壕
燒物最好食是雞翼!食左6隻😂 跟牛舌一樣好juicy
咖喱蟹