2024-03-19 21 瀏覽
喺香港飲食界有好多火鍋店,但要揀一間有特色同出色嘅餐廳,米走雞Deluxe絕對係其中之一。蟹籽鮮蝦滑真係值得去試下,大家都食到佢口感非常嫩滑又彈牙😌蝦味好鮮甜,我個人都幾鍾意食😍肉類選擇有不少,不過最吸引的當然是肉質軟嫩的霜降Prime 牛板腱,油花分佈頗平均,牛味也很濃。脆鯇片口感豐富彈牙,味道鮮美。味道一啲都唔腥,平時真係好少食😝😝澳洲牛舌切到薄薄地一片,油花明顯 肉質入口嫩滑有油脂香,比較煙韌爽口。肉質豐富,咬勁十足,入口後即刻釋放出濃郁的風味。生菜全都新鮮,可平衡返油膩感!成個食飯嘅氣氛都好好,用餐者可以享受到豐富多樣的口感和美食體驗!食材新鮮、口味豐富,搭配他們獨特的湯底和調味料,讓每一口都充滿了美味和滿足感。