喺Openrice見到夜晚9折,於是就book咗呢間Cafe。一去到就知道中伏,menu只有2-3頁係正餐,其中1頁係沙律及all day breakfast,幾條菜加牛油果就差唔多$100,同朋友2個人叫左意大利飯set dinner($188)連一碗湯及飲品一杯及牛肉burger($148),味道一般,份量略嫌少咗D,牛肉漢堡仲係“鞋“嘅。環境方面,只有外面幾張枱係靚DD,入面其他位置都係好普通,呢個價位絕對有其他更好嘅選擇。但因為正正係美麗華入面,所以好大部分嘅錢係人俾租金嘅。至於員工方面,正當我同朋友討論緊d野食嘅時候,有個店員就不斷徘徊,雖然可能係想及時為我地落單,但令人有少少唔舒服。正因為太少選擇又貴,所以諗咗一段時間都未揀到食咩餐。呢間Cafe長時間有9折,其實都係免加一咁,但係性價比一般,味道不過不失,絕對唔推薦!

意大利飯及牛肉漢堡
2023-11-10