2019-08-29 253 瀏覽
最近真係好忙,難得有晚同同事得閑啲,大家就想一齊食個飯,忙裏偷閑一下。大家都係西鐵沿線,佢就提議呢間餐廳。到嘅時候仲係好早,一行入去,唔係一間普通既餐廳,夜啲應該會做埋酒吧。見到佢有飛鏢機、桌球、仲有四個大電視睇波,夜啲應該幾熱鬧。辣肉腸碎忌廉芝士藍青口好味!食落有少少辣,幾creamy,又辣又creamy, 兩種唔同既味道搭配係幾得意,我幾鐘意哩個嘗試,推薦~多士好脆Rose garden & Victoria secretRose garden好濃既菠蘿味,果味濃,好啱夏天Victoria secret 就係清d,係桃味北海道明太子魷魚蝦仁碎他他汁意大利粉哩個意粉真係有驚喜既,睇落係一般意粉,其實幾惹味。用左他他汁,少少酸酸既味,食落係好開胃,覺得幾清新。推薦!跟餐既沙律法式香草煎焗羊架(蘇保雲)四支骨值得試。外層焗得酥酥脆脆,內𥚃都係好有肉汁。羊架既肥瘦比例啱好。另外,薯仔燒得好好味丫!食到係有調左味,邊邊燒到有d燶燶咁。左邊墨綠色既啫哩狀既,係點羊架既薄荷醬🤣伴碟既菇,係有炆過,少少酒味同甜味,睇得出係有心機製作。整體來講,我真係覺得有驚喜,因為又係餐廳又係酒吧咁,好有玩味,本
見到佢有飛鏢機、桌球、仲有四個大電視睇波,夜啲應該幾熱鬧。
辣肉腸碎忌廉芝士藍青口
多士好脆
Rose garden & Victoria secret
Rose garden好濃既菠蘿味,果味濃,好啱夏天
Victoria secret 就係清d,係桃味
北海道明太子魷魚蝦仁碎他他汁意大利粉
跟餐既沙律
法式香草煎焗羊架(蘇保雲)四支骨
左邊墨綠色既啫哩狀既,係點羊架既薄荷醬🤣
伴碟既菇,係有炆過,少少酒味同甜味,睇得出係有心機製作。

整體來講,我真係覺得有驚喜,因為又係餐廳又係酒吧咁,好有玩味,本身對食物期待唔高,但出品真係喜出望外。
我覺得好適合幾個同事星期五收工聚餐,食完好西,直落飲酒睇波,正!
2019-08-21
  • 北海道明太子魷魚蝦仁碎他他汁意大利粉