2022-11-22 29 瀏覽
今日冇煮飯,放工同屋企人去麻辣香鍋食川菜🔥🔥熗炒萵荀絲萵荀清甜好食,因加了辣椒去炒,都幾辣🙈🐟酸萊炒鯛魚片好多酸菜,夠酸夠辣夠醒胃,鐘意酸辣一定要叫。鯛魚片又好食,口感帶爽,令人一片一片係咁食。香鍋 醬香熱辣辣,即叫即炒,之前兩個菜都選了辣的,呢個香鍋走左辣,但都係好惹味,調味適中,老豆食得好開心。有好多配料比你揀,最少五個餸就會起炒喇,價錢有平有貴,自由配搭,我哋選了爽口嘅,豬頸肉,牛肚,牛百葉,蒜芯,蓮藕,豬頸肉有薄薄嘅油炸外皮,食落更香口,牛肚牛百葉都唔韌,仲好爽彈,蒜芯又冇渣,蓮藕片實中帶爽,唔錯!😍紅糖糍粑份量好多,作為甜品真係好飽😋外層脆卜卜,入面軟糯,熱辣辣好正,沾點紅糖,甜甜的,好食。食辣野,一定要叫冰凍飲品先叫爽,加多寶,百香果檸檬茶,味道清新唔太甜,正!
今日冇煮飯,放工同屋企人去麻辣香鍋食川菜🔥🔥

熗炒萵荀絲
萵荀清甜好食,因加了辣椒去炒,都幾辣🙈

🐟酸萊炒鯛魚片

香鍋 醬香