2024-04-15 0 瀏覽
之前食過最鍾意佢地既芝士🧀粟米🌽同辣泡菜爐邊蛋係免費任食😆仲有多款前菜添♥ 一級五花肉套餐 $688🐷 一級五花肉夠晒厚身,油脂燒完之後更加香!🐮 和牛牛五花、安格斯牛外裙肉同牛小排我就最鍾意和牛午五花,油脂分布均勻入口軟腍口感好好食,牛小扒同埋外裙肉則較有口感,三款都肉味濃郁🐔 蘋果梨汁雞肉 雞肉用左蘋果梨汁調味過,入口特別鮮甜,雞肉嫩滑多汁,燒過雞皮香脆🐟 一口鱈魚肉 魚肉滑溜,冇骨 !本身已經醃好咗,鹹鹹地好帶出鮮味♥ 🍚 生牛肉石頭鍋飯 $98石頭鍋熱辣辣上枱,仲可以保留熱度,內裏滿滿新鮮生牛肉,牛肉面頭有隻生雞蛋可以整穿佢,連埋蔥花同炸蒜撈勻石頭飯,10分足料,每一啖份量都滿滿♥ 🌮 海鮮煎蔥餅 $138海鮮餅好足料,餡料包括有鮮蝦、魷魚同元貝等等,再加上蔥花好香囗,點埋個醬汁一齊食好惹味♥ 🥃 荔枝生米酒(壶)$158平時唔太好酒既我,竟然飲唔停!荔枝味好濃,仲有原粒荔枝可以咬下♡ 店員服務態度好好,會主動問我地要唔要添加計時同爐邊蛋😆

♥ 一級五花肉套餐 $688

🐷 一級五花肉
夠晒厚身,油脂燒完之後更加香!

🐮 和牛牛五花、安格斯牛外裙肉同牛小排

🐔 蘋果梨汁雞肉

🐟 一口鱈魚肉
魚肉滑溜,冇骨 !本身已經醃好咗,鹹鹹地好帶出鮮味

♥ 🍚 生牛肉石頭鍋飯 $98

♥ 🌮 海鮮煎蔥餅 $138

♥ 🥃 荔枝生米酒(壶)$158

♡ 店員服務態度好好,會主動問我地要唔要添加計時同爐邊蛋😆