2021-05-04 360 瀏覽
💛黃店🔱今次要介紹嘅食物就係位於佐敦!📜”澳洲牛奶公司 (佐敦)📌 地址:佐敦白加士街47-49號地下🕐營業時間:1200-2200📍分店地區: 佐敦📝評價💬📢 澳牛多人排隊 食物速度快 食野速度仲要快🤣🤣但係一定要撐⭐️💛💛💛💛認真覺得員工態度冇大家講到咁差🤣🤣好有禮貌問我😂 小女第一次食 都留左個好印象😆😆 西多即叫即整好正又好新鮮💛😋 普通常餐一個 但就係做到好有香港特色好有感覺💛好可惜冇食到甜品下次再去先⭐️🤩🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️🏵味道指數:👅👅👅👅🏵抵食指數:💰💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️#美食推介 #佐敦美食 #佐敦黃店 #黃色經濟圈 #黃店推介 #黃店 #黃店系列#instafood #美食分享 #hkfood #食好西 #吃貨 #hkfoodig #懲罰黃店 #foodiehk #良心小店 #foodieshk #hkfoodies #Yellowfood #852food #相機食先 #香港美食指南 #hkfoodblog #一路食一路post #美食地圖 #foodieksk黃店 #yellow佐敦 #foodieksk佐敦
💛黃店
🔱今次要介紹嘅食物就係位於佐敦!
📜”澳洲牛奶公司 (佐敦)
📌 地址:佐敦白加士街47-49號地下

🕐營業時間:1200-2200