2021-07-31
令我有少少驚喜嘅鰻魚飯.......日式炒野菜 $58 京蔥雞肉串 (2串)$40石板黑松露牛油帶子 $88 3樣都不過不失,咁就唔提咁多啦 蘆荀海老牛肉卷 (2件)$58 幾有趣嘅喺 佢除左有蘆荀之外 佢仲加左隻蝦落去,所以口感都幾多 架。蟹肉忌廉餅 $38 蟹肉味真喺唔好重,但少蟹肉加上外脆嘅皮 混埋忌廉他他醬,外脆內軟,都唔錯選擇。天然蘋果醋 $28蘋果醋嘅酸都幾重,鍾意蘋果醋嘅你 可以試吓 。。心之梅酒特飲 $58酒唔喺好重味,所以連我呢啲唔喺成日飲酒嘅 ,都飲得到,但飲一杯都醉醉地~~~~原條鰻魚石鍋飯 $118最最想提一道餸,佢嘅鰻魚做得唔錯,平時食鰻魚都有少少鰻魚腥味,但今次食落 冇咗 嗰種味 ,令我覺得反而更好食,佢嘅鰻魚醬 唔太濃 ,調味得啱啱好 ,佢淋嘅醬直落石鍋底 ,一齊整熱,佢嘅鍋底輕輕有啲飯焦,脆卜卜食埋鰻魚醬 ,真喺成個鍋嘅精華所在,個廚師真喺做得好好味~~ 最後要搶飯焦食 XD。
日式炒野菜 $58
京蔥雞肉串 (2串)$40
石板黑松露牛油帶子 $88
3樣都不過不失,咁就唔提咁多啦
蘆荀海老牛肉卷 (2件)$58
蟹肉忌廉餅 $38
天然蘋果醋 $28
蘋果醋嘅酸都幾重,鍾意蘋果醋嘅你 可以試吓 。。
心之梅酒特飲 $58
原條鰻魚石鍋飯 $118