2021-07-25 81 瀏覽
人大咗時不時都會懷緬過去,趁住weekend都想去復古下同慢活一下~一入門口,已經見到牆身,室內裝飾,地板都好懷舊feel, 好鬼正🤩 Set Dinner雖然唔算多選擇,但個餐都包得算多野!✨磨菇湯+沙津 - 擺盤幾精緻,個湯幾入味,飲得出唔係罐頭湯,應該係真材實料自己煲✨香草蜜糖芥末籽香煎羊架 - 中意食羊嘅話呢個都ok正,好香口,冇諗過配埋個蜜糖芥末都幾夾😋 ✨明太子蟹肉蟹籽意粉 - 明太子唔算多,但蟹肉好足料,意粉口感幾爽口🤤✨黑芝麻豆腐拿鐵 - 呢杯真係大讚,平時都好時見有黑芝麻latte, 今次仲要mix埋豆腐,勁特別✨水果樂園 - 都幾大杯,同埋真係落左好多水果,所以果香味好足,好清甜✨Sickly Affogato - 個跟餐甜品都好創新,係將抹茶醬淋上雲呢拿雪糕,抹茶嘅甘balance返雪糕甜,唔錯唔錯✨低糖朱古力慕絲蛋糕 - 另一個跟餐甜品我地加左錢要個是日蛋糕,諗住低糖應該冇咁邪惡😂但都幾甜下,不過share食就剛剛好

Set Dinner雖然唔算多選擇,但個餐都包得算多野!

香草蜜糖芥末籽香煎羊架

明太子蟹肉蟹籽意粉