2019-07-30 56 瀏覽
最近韓國食物熱潮一直沒減, 剛好有同事好韓星, 加班一起吃飯, 便找了間評價很不錯的店試試。店裡都大, 坐位都多, 所以油煙味唔多, 感覺都不錯。然後由同事拍板, 畢竟佢較常食會知什麼值得食, 食完感覺都不錯, 可以回來再食的店。  味道清爽有泡菜味,內涵椰菜有沙津醬所以有些層次感, 還算不錯 味道都屬清新, 不會很重味, 食耐左本身既蛋香會慢慢滲現出來然後開始到全晚最正的燒肉, 試了八珍那款, 不用煩餐廳將自己最有特色的肉都加入套餐裡等食客可以一次嘗試曬。食完一轉覺得整體唔錯薄片豬肉貼左麻油淮鹽等, 味道會更香濃惹味。 食左多款最推孜然味香,不會咸再配合麻油淮鹽肉味即出來來, 比想像中好味同一般食到既唔同。 值得一提是不時有人收碟換水,服務很讚。

薄片豬肉貼左麻油淮鹽等, 味道會更香濃惹味。

值得一提是不時有人收碟換水,服務很讚。