今次去咗 @lacasaburgerhk 食喇,真係好好食呀🤤🤤—————————————————🐮經典芝士漢堡(120g) 配 Medium Cheddar Cheese $85 +$18 有小食同汽水 再加+$25就可以將汽水 upgrade 到 milkshake 😚😚 首先講個burger,個牛肉漢堡好多肉汁,多到漏到成隻手到喺🤣🤣 而且上面有好多洋蔥😚😚 味方面,都好惹味~ 另外跟餐仲有個薯角,個薯角真係好大條🤣🤣 但係太大條,所以中間會少dry 同唔太脆,所以我 prefer 細條脆D😂 同埋我揀咗 Cheddar Cheese Dip,食落去好重芝士味。佢另外都有 Blue Cheese Dip,但係個人鐘意 Cheddar Cheese多D,有興趣嘅朋友不妨試下,食完話個感想卑我聽🤣 而個朱古力milkshake,冇估錯應該係用H字頭嗰間嘅朱古力雪糕整🤣🤣所以好重朱古力味,而且勁肥🥴 唯一要講嘅,就係上面pat cream擠得唔靚,真係好塌吓🥴🥴🥴—————————————————烤大啡菇漢堡 配 Feta Cheese $78+$23 麻辣雞翼同汽水 (冇記錯嘅話😂
+$18 有小食同汽水

烤大啡菇漢堡 配 Feta Cheese $78
+$23 麻辣雞翼同汽水 (冇記錯嘅話😂

入面嗰大啡菇好大好juicy。整體個漢堡都好食,但某友人表示唔鐘意食walnuts,所以佢塞哂Feta cheese入面D walnuts卑我食🥴🥴

而個麻辣雞翼係超級麻~~~~~~~好彩叫咗Ginger Ale解吓麻🥲 但係覺得可以辣番少少,可能係麻得掣,㩒咗個辣味(? 但整體嚟講個雞翼都好入味吓😚
—————————————————
評分 (5⭐滿分)
味道:⭐⭐⭐⭐
服務:⭐⭐⭐⭐
環境:⭐⭐⭐
價錢:⭐⭐⭐⭐

餐廳入面全部都係高枱,而且位唔太多🤔🤔
服務方面,D waitress 幾nice,但係上菜嗰時撈亂咗burger,差D食咗友人嗰飽🤨🤨
同埋要補充一點🤔 話說我嗰日著住長裙去,唔知掂到個枱底定係牆,結果成條裙勁多白色粉🤔🤔 所以清潔可以再做好少少🤔🤔
2021-06-16