2018-02-04 82 瀏覽
之前一路諗緊蝦子餅生日去邊度食....見到呢間野嘅食評唔錯,但係又怕名過於實,於是決定做一個星期試吓食晏晝飯,而且只係叫咗啲普通百零蚊嘅lunch set,我哋兩個食完都覺得唔錯,決定係佢正日生日嘅時候再嚟食多次。建議大家早啲定位,如果唔係要坐吧枱。今次我哋叫咗個二人套餐,再加點左厚切牛舌同多一種牛肉 (唔記得咩名),咁樣兩個人就啱啱好。建議大家要試吓呢度嘅甜品雪葩、我覺得整得唔錯。成餐飯嘅食物質素唔錯,而且服務令人滿意。唯一美中不足嘅係我哋訂枱一點半,燒下燒下已經2:45pm, 要喺15分鐘內完成雪葩有少少難度,因為雪到好硬,同真係好凍啊!但見到職員差唔多落場,又唔好意思阻住下次定位要定早啲!

建議大家要試吓呢度嘅甜品雪葩、我覺得整得唔錯。

下次定位要定早啲!
厚切牛舌同
二人套餐