2021-07-02
餐廳距離觀塘站遠少少, 不過牛頭角過黎都算近, 附近有好多餐廳, 所以應該都係唔少人既尋寶之地。最近呢間餐廳做緊精選特價, 好多野都好平好吸引。😍刺身盤 ❤️❤️❤️❤️❤️阿根廷赤蝦 (特價 $9隻) , 三文魚近腩 ($53) , 油甘魚刺身 ($48)估唔到呢個價錢刺身咁肥咁厚, 顏色光澤都好靚, 仲有好多款刺身俾你慢慢揀!🤤🤤尤其係隻蝦, 超甜超大隻!京蔥拖羅茸手卷 ($20) ❤️❤️❤️❤️❤️超正, 我本身係一個超級拖羅茸FAN, 呢個手卷只賣20, 見咁平諗緊祇有超大舊飯, 點知食到底, 最後一啖飯都仲有拖羅, OMG!!😱廣島蠔肉鍋 ($71, +$12 烏冬) ❤️❤️❤️我地揀左中辣地獄湯, 不過湯都係偏清淡, 可能因為係日本菜。不過配料就大方嚕, 4隻蠔, 正常日本蠔都唔會好大, 不過呢到D蠔超肥呀!!!好有蠔味, 一個鍋都幾大, 好夠食。
最近呢間餐廳做緊精選特價, 好多野都好平好吸引。😍
刺身盤 ❤️❤️❤️❤️❤️
尤其係隻蝦, 超甜超大隻!
京蔥拖羅茸手卷 ($20) ❤️❤️❤️❤️❤️
廣島蠔肉鍋 ($71, +$12 烏冬) ❤️❤️❤️
好有蠔味, 一個鍋都幾大, 好夠食。