2021-12-01
#foodiezo食在葵芳 #foodiezo新界篇經過好多次都未真正坐低食過😗 今日俾佢嘅鹵水汁香味深深吸引到😍 咁啱有張二人枱,坐低同周邊啲枱都有段距離,安全嘅🤣 仲有辣同唔辣嘅菜甫揀,唔知有冇人同意食車仔麵一定要加菜甫先過癮🤪 我就次次食都會加好多🤣 ——————————————————🍜三餸一麵 $48呢度嘅餸同出面比較會特別啲,叫咗回鍋肉、豬紅同鹵水豆腐,份量每款都有4/5舊😬 對得起個價錢喇🤪 粗麵啱啱好可以掛哂啲湯汁😍 超級正,叫咗秘製汁,其實係咖哩汁啲frd😜 再加埋回鍋肉本身啲汁就搞到成碗嘢勁紅😆 但其實唔太辣ga咋😜 整體嚟講都好夠飽啊😂-🍗鹵水雞髀 $20勁推介大家食🥰 其實佢啲鹵水嘢好受歡迎,因為浸到入哂味呀😍 特別想讚埋佢好細心,會俾埋膠手套方便客人拎住🍗嚟食👍🏻 雞髀肉好腍又香,骹位同啲軟骨都咬得開,爽呀🤟🏻
——————————————————
🍜三餸一麵 $48