2023-12-19 698 瀏覽
近排早收工同朋友去左行街 佢想食啲性價比高既串燒 見到呢間平價天花板既燒烤店👍🏻呢到晚市座無虛席 装修佈置好日式居酒屋風格🏮同大眾燒肉酒場同一個鋪位 質素同味道對得住價錢 而且佢哋最近推廣緊聖誕優惠 更抵食‼️有興趣快啲去睇下啦😍▫️陀地燒聖誕二人餐▫️$288.00💓雞皮串(2串) 💓雞肉串(2串) 💓薄切牛舌串(2串)💓招牌牛肉串(2串) 💓豬頸肉串(2串)💓蒜芯串(2串)💓土豆串(2串)💓翠玉瓜串(2串)💓陀地燒生蠔(2隻) 💓燒元貝(2隻)💓味淋魚乾 💓蒜茸包 💓蜜糖菠蘿串(2串)全部都系即叫即燒 燒到熱辣辣先拎上枱 而且海鮮同串燒都有 海鮮方面有元貝同燒蠔🦪都好新鮮飽滿 而且算大粒 一定要推介佢地既牛舌串 咬落爽口又彈牙香口嫩滑🤣肉味濃郁 食完好想再encore😍雞皮香口 脆卜卜唔油膩🤤鐘意食蔬菜既一定要試吓佢嘅翠玉瓜 鮮嫩多汁 一啲都唔乾 蒜芯爽口入味👍🏻土豆片更加唔使講 薄薄地一片好爽口 不過味道就比較辣🌶️我哋唔食得太辣嘅話就要飲水🙈套餐入面仲有味淋魚乾同蒜茸包😍味淋魚乾鹹香可口 再配埋沙律醬真係好邪惡‼️蒜茸包香脆之餘仲有濃郁嘅蒜香味 一啲都唔會膩🥰一個套餐點可以冇甜品?朋友話

▫️陀地燒聖誕二人餐▫️$288.00
💓雞皮串(2串) 💓雞肉串(2串) 💓薄切牛舌串(2串)
💓招牌牛肉串(2串) 💓豬頸肉串(2串)
💓蒜芯串(2串)💓土豆串(2串)💓翠玉瓜串(2串)
💓陀地燒生蠔(2隻) 💓燒元貝(2隻)
💓味淋魚乾 💓蒜茸包 💓蜜糖菠蘿串(2串)

蒜茸包香脆之餘仲有濃郁嘅蒜香味 一啲都唔會膩🥰一個套餐點可以冇甜品?朋友話佢哋嘅蜜糖菠蘿串係最好食🤣菠蘿經過炭燒 加上蜜糖🍯甜而不膩 好開胃❣️

除咗套餐之外 我哋仲額外叫咗幾款串燒
埋單人均都唔過$250 食到好飽 真系CP值好高‼️