今日去觀塘呢間炑八韓烤親子餐廳,真係超正!佢哋唔止啲嘢食夠晒味,仲有好多啱晒小朋友嘅嘢玩,等啲細路唔會扭計悶親!佢哋個貓貓脆皮炸豬排漢堡一上枱,即刻冧晒小朋友!🍔🐱 豬排炸到卜卜脆,仲整到貓貓咁得意🍟🥗再加個原個西瓜飲🍉,成個西瓜捧上嚟,夠晒霸氣又消暑!至於我哋大人嘅海洋妙妙餐,真係乜都有齊!原隻大雞髀啖啖肉,辣八爪魚夠惹味,嚴選外群肉同極上牛肋條配蔥蒜香到不得了,牛舌爽口彈牙,仲有我最愛嘅韓式秘製醬油五花肉🥓,鹹甜適中,包生菜一流!另外個煎餅都好香口!仲有個摩天輪小食🎡,入面有壽司卷、蛋卷、薯條、炸年糕同薯格,啱晒小朋友開心share!食到熱辣辣,梗係要嚟碗蜜瓜沁涼刨冰降下溫啦,冰凍清甜,正!佢哋啲裝修好有韓國Feel🇰🇷,好似去咗韓國屋企咁!最驚喜嘅係佢哋有個波波池🩵,食飽飽可以俾啲小朋友去放電,大人就可以輕鬆吓!仲有呀,佢哋有個小漁夫漁獲記貼紙收集卡,聽講儲夠可以換嘢玩,又多個動力等小朋友乖乖食飯!

食到熱辣辣,梗係要嚟碗蜜瓜沁涼刨冰降下溫啦,冰凍清甜,正!