2010-07-27 33 瀏覽
噚日晏晝同同事落去飲茶, 開業初期客人多到塞晒係門口, 但係日子過後, 午巿只有7成滿! 我o地一行4人, 侍應帶我們坐一張四圍都迫滿客o既枱, 我o地見另外一張較闊落o既枱, 就向女侍應要求轉枱, 但呢位"阿嬋"不單止唔好客, 仲好無禮貌叫我o地你o地鍾意坐邊張咪邊張囉, 張張都差唔多........"當時佢態度差到不得了, 我o地叫經理o黎投訴佢, 但經理好似都無佢o地咁好氣, 望都唔望我同果位阿嬋, 就咁話"你點可以咁對d客o架!" 就走開佐!!! 真係不知所謂!!! 希望呢間酒樓唔係為佐貪平, 而請呢d劣質伙記, 咁真係幫你公司倒米囉!!! 之後點了些點心, 雞飽仔d飽皮超硬, 一d都唔軟熟, 其他燒腩仔, 牛肉腸, 蒸排骨還可以, 但越食越熱, 越坐越流汗, 原來唔夠冷氣, 我未見過一間酒樓係開住3,4把風扇係到吹吹下, 呢間野真係好唔掂!!! 環境差, 服務差, 態度差, 管理差, 呢幾點已足夠令我將佢o地永久bad list呀!!!
2010-07-26