2019-08-10 88 瀏覽
今日去到開聯工業中心發現左一間文青風既cafe,裝修以木為主,配以乾花裝飾,感覺都幾舒服,門口仲有可能係旁邊stuido 既攝影作品,藝術風格十足鋪頭主打all day breakfast, 雖然下午會有便當供應,但係我地差唔多5點先黎到就無機會試啦all day breakfast有和式,洋式同素食可以揀,我地就叫左個洋式全日早餐份量唔多但非常精美,包括左沙津,煙三文魚,黑松露芝士炒蛋,黑松露一d都唔少架,蛋仲非常滑配埋酸種包,味道非常唔錯除左all day breakfast佢仲有好多唔同既輕食,而我地就叫多左個招牌雙迷你自家製漢堡試下牛肉漢堡就成日食,呢到個雙迷你漢堡,除左一個牛肉,仲有個係鰻魚架😍 食過先知原來蒲燒鰻魚做漢堡都幾好食,鰻魚仲燒到岩岩醬汁入哂味,值得一試架野飲方面,當然唔少得拉花啦,呢到都有好多咖啡選擇,而我地就試左個鮮奶抹茶,抹茶味都夠香濃,又夠奶味,不過飲到最後就有d粉未溶,略為失色另外我地仲叫左杯特飲伯爵茶柚子梳打,酸酸甜甜又帶有淡淡既茶香都幾特別

洋式all  day  breakfast

蒲燒鰻魚漢堡