行行下發現pizza piazza ,見環境幾好就book左去食lunch ,午餐menu 唔算好多野揀,但就每種野食有d咁,4個人叫左3個set再加小食甜品,量黎講就夠既,,Pizza同意大利飯都好好味,pizza 皮薄熱脆,中間有小小軟熟,意大利飯煮得岩岩好,滿足!燒雞就有d失望,皮燒得唔夠焦香,肉又偏咸,,水牛雞亦係蕃茄變奏版,都幾好味,,薯條控既我覺得薯條做得好好,,😆😆而甜品方面,蘋果批賣相好靚,味道就偏甜,芝士蛋糕係慕絲狀,不是我杯茶,,而香蕉拖肥好有聖誕感,,有驚喜,係聖誕節精選甜品😆整體環境都係舒服既,侍應都好好,主動拎多個碗比我地,好忙又無黑面,,順帶一提係一定要訂位同埋準時,見到好多人walkin 同遲到都無位,,

薯條控既我覺得薯條做得好好,,😆😆

夏威夷pizza
香草燒雞