2019-08-22 415 瀏覽
因為鐘意酥皮又鐘意食牛 所以一直想試下地獄廚神的威靈頓牛😆 之前睇d食評話個牛同酥皮分開左 其實上菜果陣係痴埋的 中間有層好香的蘑菇蓉 係之後切果陣先分開 😆威靈頓牛-牛的質地好嫩 煮得好好 酥皮好鬆化而沒有油膩感 不過可惜唔夠重牛味 要加返裝係牛脊髓的牛油同peppercorn sauce點綴下附送的side係薯蓉 好creamy 將另外加錢加的hand cut chips比下去veggie burger-個餡唔同出面d vege meat ,好重豆同香料味 如果係vegetarian可以問拒攞個menu 不過依個就可以skip 試下其他Apple pie-係二人份量 但應該4個人食都夠 個酥皮感覺無落好多牛油 好好食 而最後附送的生日甜品就無大印象🤔

• apple  pie