2022-02-07 55 瀏覽
林立於山林道很多cafe都好有特色,裝修獨特有個別風格,之前有黎過都好印象最深刻嘅就係Just’er 個d霓虹燈牌😜不同style的霓虹燈裝飾,做到每個角落都有打卡位🤭餐廳參睇設計亦都好有風格,每到餸嘅名都好特別,好似垃圾八爪魚🐙即係炸八爪魚🤣咁我哋就叫左個黑松露牛肝菌醬卡邦尼意粉🍝焗多汁豬仔骨配啤酒薯條,炸軟殼蟹2隻、芝麻雞翼,仲有🍸曲奇milkshake!我就好鍾意食黑松露牛肝菌醬卡邦尼意粉🍝意粉嘅醬汁煮到黑松露味道好入味,而且好creamy🤤意粉質地都好適中,有少少彈牙嘅感覺掛,意粉仲有一啲蘑菇增加口感!焗多汁豬仔骨亦都非常吸引,份量好多,嚟到嘅時候俾佢嘅拼盤驚嚇左😹豬仔骨係用燒烤醬焗嘅,覺得非常入味,肉質都非常嫩滑,好容易切開。炸軟殼蟹2隻炸軟殼蟹真係好正,就算食晒成隻都冇好重嘅油膩感,炸到外面都好脆香,蟹入面都依然好juicy!餐廳又有特式又好食,可以係門口排隊walk in入去😜

炸軟殼蟹2隻

餐廳又有特式又好食,可以係門口排隊walk in入去😜