2023-04-27 120 瀏覽
呢間小店之前睇YouTube見到介紹羊肉餡餅好想試bookmark左,呢日見到唔洗等位可以即刻入就馬上入去試下。🐷墨魚荸薺餃(5隻)麵 $55一黎到墨魚餃賣相好特別,每隻餃子都大大隻;黑色既墨魚皮係加左墨魚汁,入邊既餡係粒粒既墨魚粒同爽口既馬蹄,仲食到有豬肉同芫茜, 口感好豐富👍🏻👍🏻至於麵既質地亦都軟硬適中🐷酸辣湯鮮肉西洋菜餃(4隻)麵 $54首先試左酸辣湯,酸同辣既比例做得幾好,唔會太酸太辣,而且酸辣湯好多料;至於西洋菜餃既餡西洋菜比豬肉多,而且調味唔會咸,味道岩岩好,感覺都幾健康🐷京蔥羊肉餡餅 $30 呢個落單之後等左差唔多二十分鐘,但絕對值得等。一黎到已經分開左一半,見到盛滿左湯汁;一啖咬落去羊肉餡有羊肉既味道但又唔會話好騷,個餡好好食,餅皮亦煎到好脆,呢個必食👍🏻👍🏻👍🏻

🐷墨魚荸薺餃(5隻)麵 $55

🐷酸辣湯鮮肉西洋菜餃(4隻)麵 $54