2024-03-26 34 瀏覽
收工想食燒肉就試間新開左陣既日本燒肉裝修光猛,設有大量卡位,坐得好舒適揀左90分鐘美SRF金標牛肉半自助燒肉放題$368menu 好多任點既items,樣樣試d,又好唔錯迷你肥牛壽喜燒湯底濃郁好味,煲中蔬菜冬菇金菇菌類全部索哂啲精華,好正waiter 拎左北海道A4 十勝和牛同極品牛肩肉眼各一碟比我地,色澤鮮艷,脂肪比例均勻,壽喜燒湯底淥一陣後食得,牛味香濃,肉質滑溜SRF 美國金標牛肩胛肉既原味同燒汁不得不提係牛肩胛,色澤新鮮,肉汁澎湃,有嚼勁,無論原味或者燒汁都好美味前後仲叫左幾碟燒,完全滿足到我食肉獸嘅需要牛舌喜愛食脷既我就當然試埋牛舌,薄切得黎大大塊,香濃嘅牛味又有咬口,必點鹽燒海蝦同多春魚都已瀝乾水份,燒熟後自然冇腥味,蝦實肉帶有香味,多春魚亦香脆可口仲點左美國極級牛肩胛肉既原味同燒汁,黑豚肉,肉質都唔錯又點左牛油帶子,牛油煮蜆,雞皮,黑豚肉牛肩肉眼,全部都好唔錯另外估唔到仲有三文魚刺身,厚切得黎又大塊,味道新鮮,食完即刻幾乎飽左自助吧有多樣化嘅飲品,仲有生啤機,蔬菜沙律,甜品有泡芙蛋糕雪糕總括黎講,上菜快,環境舒服,食物絕對對得住個價錢
收工想食燒肉就試間新開左陣既日本燒肉
裝修光猛,設有大量卡位,坐得好舒適

揀左90分鐘美SRF金標牛肉半自助燒肉放題$368
menu 好多任點既items,樣樣試d,又好唔錯

迷你肥牛壽喜燒
湯底濃郁好味,煲中蔬菜冬菇金菇菌類全部索哂啲精華,好正

SRF 美國金標牛肩胛肉既原味同燒汁
前後仲叫左幾碟燒,完全滿足到我食肉獸嘅需要

牛舌

仲點左美國極級牛肩胛肉既原味同燒汁,黑豚肉,肉質都唔錯

總括黎講,上菜快,環境舒服,食物絕對對得住個價錢
2024-02-26