火鍋滾下滾下, 再加埋即蒸點心好滿足. 今日朋友聚會, 近期轉天氣心思思想打邊爐, 特意去左屯門食依間. 因為除左火鍋, 仲有提供即蒸點心, 依兩樣加埋好吸引.點滾鮮?首先入場選左一款放題套餐先, 之後選埋湯底先入場(可以選兩款湯底). 我選左C餐, 套餐包左好多款肉類,海鮮,即蒸點心同台式即炸小食. 可以係手機掃code點餐, 好方便, 坐定定就有野食. 職員放低湯底後, 佢會先放下幾款肉俾食客可以一等湯底滾後就先食為快. 湯底都幾多選擇, 我選左我最愛既蕃茄湯同微辣偏酸既冬蔭公湯外面自助區就有多款無酒精罐裝飲品選擇(啤酒需要加錢), 亦有多款火鍋配料.熱食有一湯一糖水選擇, 驚喜位係店內除了有手機落單既熱食(包括四季豆串,烤香腸, 米糕等, 自助區竟然有台式肉燥飯, 炆豬手, 好似置身於台灣夜市咁, 真係小確幸.而期待已久既點心, 有幾款都係可以一粒咁叫(蝦餃,燒賣,菜餃,包), 少部份要叫一碟(金錢肚).即叫即蒸,熱烘烘好好味.最後可以問侍應拎杯Häagen-Dazs雪糕嘆下, 飽晒
火鍋滾下滾下, 再加埋即蒸點心好滿足.

最後可以問侍應拎杯Häagen-Dazs雪糕嘆下, 飽晒