屯門碼頭呢邊有好多餐廳選擇~今次就揀咗呢間cafe。食物選擇夠多,環境都舒服,而且係pet friendly!..✅ 燒迷迭香羊西冷伴原隻大虎蝦配薯菜紅酒汁🐑 $198呢到嘅羊扒唔騷,都易入口😜份量都夠2個人share。值得一讚係好多伴菜,薯蓉都好大份👍🏻..✅ 飛魚籽蟹肉忌廉汁意大利粉🍝 $138呢個意粉可能落左好多忌廉關係,所以好香口!不過可能有啲人就會覺得膩~佢份量都夠2個人share!飛魚同籽蟹肉都算對得住個價錢👌🏻..✅ Black Sesame Latte ☕️ $38呢杯lattee因為有黑芝麻關係,所以唔會有咖啡苦味,好啱咖啡新手~而且黑芝麻味都幾特別,下次會再叫呢☺️..✅ Hot Latte ☕️ $38(+$5 for larger size)呢杯latte不過不失,奶味偏重~
✅ 燒迷迭香羊西冷伴原隻大虎蝦配薯菜紅酒汁🐑 $198

✅ 飛魚籽蟹肉忌廉汁意大利粉🍝 $138

✅ Black Sesame Latte ☕️ $38

呢杯latte不過不失,奶味偏重~