餐廳: 馬拉公公
資訊:

🇭🇰屯門正宗火辣辣馬拉菜【#馬拉公公 】🔥🍜檳城福建蝦麵 $49鍾意辣嘅朋友仔有福啦,呢碗福建蝦麵真心推介,佢個湯嘅辣感係會慢慢咁樣滲出嚟,滿滿嘅配料充滿晒所有精華嘅香味,入口嘅時候濃郁嘅湯味配上慢慢滲出嚟嘅香辣感覺會衝擊你嘅味蕾,加上蝦麵彈牙爽口簡直係冇得彈!🍛黃金蝦球拼小雞腿飯 配梛香白咖喱 $42雖然呢個飯嘅賣相好似好平凡咁樣,但當你見到底層嘅白咖喱之後撈上去白飯嘅時候個感覺節炎不同,椰子嘅香味加上咖喱入口會有個上癮嘅感覺,甜甜地加埋微微辣嘅感覺真係唔錯,黃金蝦球都炸得香脆,一啖入口鮮蝦味道再有一層層嘅白咖喱感覺,小雞腿都啖啖肉令呢個配合更上一層!🧋馬拉拉茶 $7飲品方面好貼心咁樣用咗膠樽去俾啲食客,當你食辣嘅時候,奶茶就係最好嘅飲品,入口滿滿嘅茶香味簡直係辣後最高嘅享受!🧊薏米水 $10薏米水都係一樣用咗膠樽,呢個設計真係方便食客如果飲唔晒嘅時候可以收好佢拎出街再飲,薏米水嘅誠意都十分之足夠,勁多嘅薏米飲落去不單止健康有益,仲令你食得好寡嘅時候給你一啲滋潤!📍馬拉公公 (屯門)屯門屯門鄉事會路112-140號雅都商場Go Go Mall1樓S69號舖
🇭🇰屯門正宗火辣辣馬拉菜【#馬拉公公 】🔥

🍜檳城福建蝦麵 $49

🍛黃金蝦球拼小雞腿飯 配梛香白咖喱 $42

🧋馬拉拉茶 $7

🧊薏米水 $10

📍馬拉公公 (屯門)