2018-05-30 571 瀏覽
之前同事介紹話要去寶勒巷既一間食日本野既餐廳,話好多日本人都會去🤣🤣結果就同男朋友book枱去食🤤成間餐廳都好整潔,餐廳一半滿,大家傾計得黎都好安靜。坐我地後面個枱係真日本人🤣🤣🤣感覺真係去左日本咁😂😂我地嗌完野食就黎前菜,似係d麵豉醬豆干/豆腐。個汁sok晒入個豆腐到👍🏽👍🏽👍🏽而且個味好夾,兩三舊已經嗒著左我個胃🤣🤣日本一定有既蛋捲!甜甜地,好香蛋味,佢有d蘿蔔泥配埋,但我就鐘意就咁食個蛋啦😆😆平時真係好唔捨得食三文魚子軍鑑。黎到呢到!豁出去要試下!結果係完全值回票價!佢三文魚子量勁多,而且個醬油唔會蓋過個三文魚子,仲要係即整,紫菜仲脆既!牛油果🥑加軟殼蟹真係最佳配搭!加左沙律醬,放入口個陣會冇咁dry, 而且佢好多件,真係好抵食!冷麵都係必食item!!d麵好夠凍好彈牙!佢個冷麵汁個味岩岩好,個蛋加埋落去,令d冷麵滑好多👍🏽👍🏽呢個同男朋友share黎食,但好食到自己一個想食晒去呀🤣🤣